Що таке гліттер тату. Особливості процедури

Що таке гліттер тату. Особливості процедури. Тату є досить популярним видом мистецтва. Причому воно має попит серед молоді і людей середнього віку. Можна зробити малюнок таким чином, що фарба заноситься під шкіру. Такий малюнок залишиться на усе життя.

Але існує варіант нанесення малюнку без пошкоджень шкірного покрову та можливістю його змити та намалювати щось інше. Бажання людини можуть змінитися, а сучасні технології дозволяють виконати процедуру безболісно і безпечно.

Гліттер-тату — методика, яка дозволяє наносити зображення за 15 хвилин за допомогою трафарету та клею. Таке тату не викликає алергічних реакцій, підходить для усіх типів шкіри та не боїться води. Готовий малюнок сушиться за допомогою фену. Стирається просто за допомогою вати, яка змочена у розчині.

Малюнок буде триматися до двох тижнів. Не бажано користуватися скрабом та губкою на місці малюнку. Мочити обличчя (якщо ви наносите малюнок) можна через 12 годин. Дозволяється ходити на пляж та приймати душ чи ванну. Можна робити тату і у домашніх умовах. Є варіант знайти хороший салон краси, де майстер зробить татуювання швидко та якісно.

Якщо ви не маєте навичок, а хочете зробити тату у салоні, уважно прочитайте відгуки про компанію та запитайте друзів чи знайомих. Майстер повинен провести дезінфекцію інструменту з метою недопущення появи інфекційних хвороб пацієнта, користувати перчатками і одноразовими голками.

Перед початком процедури не бажано вживати алкогольні напої. Після закінчення процедури місце потрібно обробити антисептичним засобом. Тимчасовий малюнок можна робити за допомогою хною. Це також не пошкоджує шкіру і легко виводиться.

Спеціалісти запевняють, що вивести повністю зображення зі шкіри неможливо. Існує методика виведення фарби за допомогою лазеру. Проте ця методика є складною та може викликати болісні відчуття.

Опанувати цю професію можна у різних салонах краси. Головним фактором є досвід закладу, професіоналізм спеціалістів, зручний графік та якість навчання. Курси гліттер-тату у Львові можна пройти у “Роял академії”. Що таке гліттер тату. Особливості процедури ви дізнаєтеся у процессі опанування цієї професії. Телефонуйте до нас або приходьте до нашого офісу. Після успішного закінчення курсу особа отримає сертифікат (диплом).